maanantai 22. elokuuta 2016

2 viikkoa lähtöön

Hiukan on ollut hiljaista täällä blogin puolella mutta eipä mulle ole tapahtunutkaan juuri mitään uutta lähtöön liittyen ja epäilen, että kukaan haluaisi lukea mun Netflixin suurkulutuksesta ja kassallaistuskelusta. Kuten jo otsikostakin voi päätellä, lähtö lähenee ja jännitys kasvaa. Työvuoroja on jäljellä enää 6 ja viikkoja tosiaan tasan kaksi.


kuuba palmu auto keltainen
Ostin (vaan vähän heräteostoksena) tosi söpön matkalaukun!

Vielä on muutamia juttuja hoidettavana ennen lähtöä ja ihan hyvin oon saanutkin hommia järjestykseen, mm. uusien silmälasien tilaus kun edelliset on hävinneet kuin tuhka tuuleen, toivottavasti niiden kohtalo selviää vielä joskus.
Tänään puhuttiin perheen kanssa Skypessä ja vaikka ehkä vähän paremmalla menestyksellä kuin viimeksi niin aikamoista räpellystähän se oli ja teki mieli vääntää pikkuitkut... Vielä joku päivä osaan puhua ranskaa ilman että joka toinen sana on öö! Tässä kaikki tältä erää, palaillaan kun on lisää juttua kerrottavana.

ranskan kieli hankaluudet
Tässä aamun fiiliksiä kun hostäiti ehdotti Skypepuhelua


2 kommenttia:

  1. No ei kyllä sujuis espanjakaan ilman 3000 öö:tä siellä välissä... mut oot superhyvä ranskassa vaikket uskoiskaan ja tietysti se alussa tökkii! I believe in you ;)
    -ihailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia uskosta rakas "salainen" ihailija :-)

      Poista