perjantai 7. lokakuuta 2016

Terveisiä kotoa!

 Tänään aamulla ovikellon soidessa en juuri tiennyt mitä odottaa. Avasin oven ja sieltä mun syliini lykättiin valko-oranssi postin laatikko. Laatikossa oli ihania herkkuja kotoa, kiitos rakas äiti! Nyt mulla on suklaavarastot täynnä (en lupaa mitään, mutta toivotaan nyt edes että kahdeksan levyä kestää jonkin aikaa), ruissipsejä JA maitosuklaaruisnachoja, purkkaa ja kuntonäkkiä. Ja sitä hapankorppua! Saan varmaan jonkun kuitumyrkytyksen näiden tuhoamisen jälkeen, täällä ei juuri niitä tule syötyä...


Eilen saatiin vähän seikkailla lasten kanssa kun meidän metrolinja oli poikki enkä tiennyt asiasta ennenkuin yritettiin päästä koulusta kotiin. Koululle mentäessä puoli tuntia aiemmin metro toimi  ihan moitteettomasti. Ja tietenkin koko kaupungin keskusta meni ihan tukkoon siitä, bussit eivät ottaneet enää matkustajia edes kyytiin ja kaikkien taksien valot paloivat punaisena. Siinä reilu puolituntia bussia, joka ei meitä sitten edes huolinut, odottaneina huomattiin, että muut metrolinjat kyllä toimivat ja kiertoreittiä päästiin kotiin. Yleensä meillä menee koulumatkaan noin 45minuuttia - tunti julkisilla (joka mun mielestä aika pitkä matka 7 ja 8 vuotiaille kun lähempänäkin olisi kouluja), mutta eilen oltiin liki kahden ja puolen tunnin päästä kotona siitä, kun koulu oli loppunut. Tämän jälkeen lasten piti vielä tehdä tietenkin läksyt ja käydä suihkussa ja niistähän saatiin hyvä vääntö aikaiseksi. Ei enää tällaisia päiviä kiitos!

Rakkaat hapankorput, kuinka olenkaan teitä ikävöinyt!
Huomenna heti aamusta laitetaan autonnokka kohti Milanoa! Hanna ajaa ja me muut nukutaan kyydissä :-) Odotan jo innolla reissua vaikkei meillä ole edes juuri mitään suunnitelmia eli en tiedä mitä odottaa. Muuta juttua mulla ei juuri ollut, eli seuraavaan kertaan ja todennäköisesti sitten Milanon tunnelmiin!

3 kommenttia:

  1. Olis jännää kuulla enemmän siit ite au pairin työstä pintaa syvemmältä et mitä sun hommiin kuuluu ja jotain tilanteita mitä on tullu vastaan kuten just tää metrojuttu! Tietty ne hommat vaihtelee perheen mukaan mut sun omaa näkökulmaa! Miten on muuten se ite ranskan puhuminen sujunu? Ja milanosta teet niin helvetillisen postauksen että..!
    -salainen ihailija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ps. kunno fangirl kommentti ku luin tän jälkikäteen XDD

      Poista
    2. Joo pitää koittaa saada sellastaki mukaan mut yleensä tää arki on vaan niin samaa ettei siitä oikeen oo kerrottavaa :D Ja ranska on nyt vähän jääny ku täällä perheessä puhun lasten kans enkkua ja vanhempienkin vaikka pitäis vaihtaa mut en oo jaksanu... Oot mun lemppari fangirl ;)

      Poista