perjantai 30. syyskuuta 2016

Friyayy

Viikonloppu on käsillä! Huomattavasti helpompaa nousta sängystäkin aamulla kun on perjantai :-)

Tänään käytiin Aneten ja Hannan kanssa uimassa Rhône-joen rannalla olevalla uima-altaalla. Ihan mukavaa oli mutta harmiteltiin lilluttelualtaan puutetta, sillä auki oli ainoastaan tuo kuvassa näkyvä pitkä, oikeaan uimiseen tarkoitettu allas. Yllättävän paljon oli uimareita liikkeellä perjantaina puolenpäivän aikaan, allas oli niin täynnä että jouduttiin miettimään että mahdutaanko sekaan ollenkaan. No, sopu sijaa antaa ja löydettiin sopiva lilluttelutila kulmasta, kerran jaksettiin jopa uida allas päästä päähän (se allas oli pidempi kuin mihin ollaan totuttu, se oli rankkaa!). Vaikka olikin lämmin, altaalla tuuli aika viileästi joten ei hirveän paljon tuntia pidempään jaksettu olla.

Ihan mukavat maisemat polskutteluun
Täällä on ollut nyt kaksi viimeistä päivää lämpimiä ja shortseilla on ollut käyttöä. Tänään metroon mennessä muistin, että olin aikonut vaihtaa paidan lyhythihaiseen ennen lähtöä ja unohtanut. Siinä sitten harmittelin ohutta pitkähihaista paitaani kun aloin katselemaan ympärilleni ja huomasin, että lähes kaikilla "paikallisilla" oli päällä pitkät housut, takit ja neuleet. Kai se on sitten syksy.

Tänään on vielä suunnitelmissa suunnata vähän kansainvälisemmällä porukalla koluamaan Lyonia ja huomenna suunnataan Hannan ja Tildan kanssa Ikeaan. Onhan se melkein suomalainen. Lisäksi ensi viikonloppuna lähdetään matkaan kohteena Milano! Meitä on lähdössä Lyonista kolme tyttöä eli tutuiksi tullee Tilda, Anette ja Hanna, Geneven nurkilta neljä ja Pariisin suunnalta neljä. Toivotaan että kaikki menee hyvin, alan jo olla ihan innoissani.


1 kommentti:

  1. Milanoon, äääk haluan! Ja kyllä mä tuolla uima-altaassakin mielelläni polskisin :-)

    VastaaPoista